Vali Ranch

Zgjedhet Kryetari dhe Anëtarët e Këshillit Lokal në Lagjen Malësia-Tugjec, Gmicë, Svircë, Zajqec, Meshinë

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Komuna e Kamenicës ka mbajtur procesin për zgjedhjen e Kryetarit dhe Anëtarëve të Këshillit Lokal në Lagjen Malësia-Tugjec, Gmicë, Svircë, Zajqec, Meshinë.

Mobi Casa

Të pranishëm kanë qenë 23 pjesëmarrës në takim, ku me 20 vota është zgjedhur Kryetar i Këshillit Lokal Murat Demaj ndërsa anëtarë të Këshillit janë zgjedhur Aedit Isufi. Arlind Leci, Shefqet Borovci, Nexhmedin Korça./rajonipress/