Ymeri i kënaqur me proceset ekonomike dhe turizmin rural

Gjilan – Ymeri u shprehë i kënaqur për bashkëpunimin e mirë që kanë pasur me te gjitha rotacionet e LMT-së dhe theksoi se do të vazhdon bashkëpunimi mjaftë i mirë sikurse me rotacionet e më hershme që ka pasur zyra e LMT-së në Novobërdë.

Kryetari i Komunës së Novobërdës Bajrush Ymeri priti në takim Togerin Cason (Lt.Cason) me detyrë të re në zyrën e LMT-së 2 në Novobërdë me bashkëpunëtorët e tij

Ymeri ka falënderuar togerin Cason për vizitën dhe pastaj i njoftoi të pranishmit me situatën në Komunë, lidhur me rrjedhat aktuale me procesin e decentralizmit, raportet ndërmjet komuniteteve, situatën e sigurisë si dhe proceset e zhvillimit ekonomik dhe të turizmit rural.

Ymeri u shprehë i kënaqur për bashkëpunimin e mirë që kanë pasur me te gjitha rotacionet e LMT-së dhe theksoi se do të vazhdon bashkëpunimi mjaftë i mirë sikurse me rotacionet e më hershme që ka pasur zyra e LMT-së në Novobërdë.

“Ju po bëni një punë të mirë për ne dhe ju jemi mirënjohës që keni kontribuar në këtë drejtim që çështja e sigurisë të jetë e qetë, në Komunën e Novobërdës” tha Ymeri.

Ndërsa togeri Cason falënderoi Ymerin dhe u shpreh i kënaqur me punët të cilat janë bërë në aspektet e sigurisë nga rotacionet e ndryshme të zyrës së LMT-së në Novobërdë, dhe tha se do të vazhdojnë të bashkëpunojnë edhe më ngushtë në mes vete./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS