Fundamenti

VV: Komuna e Kllokotit nën qeverisjen e Bogdanoviqit “mbyllet” brenda orarit zyrtar të punës

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Viti – Në orët e para ditës, Komuna nuk kryen shërbime. Zyret janë të zbrazura e zyrtarët nuk janë në vendin e punës. Kjo është qeverisja e dirigjuar nga Lista serbe, e cila ka instrumentalizuar kryetarin Bogdanoviq dhe vartësit e tij, rrjedhimisht nuk ka “zot shpie”, por mbretëron një anarki e pashembullt thuhet në reagimin e LVV në Kllokot.

Neve si Lëvizje Vetëvendosje! kërkojmë nga Prokuroria të fillojë hetimet për ketë keqpërdorim të detyrës zyrtare, pasi zyrtarët që paguhen me taksat e qytetarëve nuk përkthejnë detyrat, përgjegjësitë dhe obligimet ligjore në shërbim për qytetarët.

Eco Higjiena

Por, njëkohësisht kërkojmë nga ministritë linjës ta kryejnë detyrën dhe përgjegjësitë kushtetuese dhe ligjore në monitorimin e komunave.
Ky reagim mban qëndrimin e Qendrës së Vetëvendosjes në Kllokot!