Hidromorava

Vret gjyshen për shkak të programit televiziv

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Vrasja ka ndodhur si pasojë e mospajtimit në mes të gjyshes dhe nipit për atë se cilin program televiziv do të shikonin.

Pas një zënke lidhur me programin televiziv që ishin duke e shikuar, një 25 vjeçar në rrethinat e Nju Jorkut ka vrarë gjyshen e tij 82 vjeçe.

Policia ka gjetur kufomën e plakës, të shtrirë në dysheme por mbetet e pasqaruar mënyra e vdekjes së saj. Kjo për arsyen se në shtëpi nuk është gjetur asnjë armë.

Hidromorava

Por mediet amerikane raportojnë se vrasja ka ndodhur si pasojë e mospajtimit në mes të gjyshes dhe nipit për atë se cilin program televiziv do të shikonin.

I arrestuar nga policia, nipi ngarkohet të ketë vrarë gjyshen e tij me të cilën jetonte në një shtëpi të përbashkët.(albinfo)