Vali Ranch

Vrasësit monstër 80-vjeçar, 25 vjet burgim

/ 1 minutë lexim

Gjykata e Durrësit ka dhënë vendimin 25 vjet burg për Shaban Norjan, 80-vjeçarin që masakroi 18-vjeçaren, Aishe Vatën. Në seancën e 24 janarit, Prokuroria kërkoi burgim të përjetshëm për vrasësin.

Por Gjykata pranoi kërkesën e avokatit mbrojtës të Norjes për gjykim të shkurtuar, ndërsa sot dha vendimin me 25 vjet burg.

Vali Ranch

Në 11 tetor të vitit të kaluar Shaban Norja vrau me armë 18-vjeçaren Aishe Vata dhe më pas i preu edhe kokën.