Vizitë e fëmijëve tek policia e Kamenicës, me rastin e 15 vjetorit të pavarësisë

Kamenicë – Me rastin e 15 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, sot më datën 16.02.2023 Stacioni Policor Kamenicë kanë organizuar ceremoni e pritjes së një grupi fëmijësh parashkollorë së bashkë me edukatorët e tyre.

Kjo vizitë përkon me rastin e 15 vjetorit të pavarësisë së Shtetit të Kosovës.
Fëmijët kanë vizitua për së afërmi ambientet e Policisë së Kosovës në Stacionin Policor të Kamenicës, ku janë njoftuar me punët dhe aktivitet e çdo ditshme të Policisë së Kosovës.

Policia e Kosovës do të jetë gjithmonë në shërbim të vendit dhe qytetarëve të vendit të vet./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS