Vitia përfituese e një projekti që parasheh ndihmë juridike falas për qytetarët e saj

Viti – Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në takim drejtorin ekzekutiv të Banimit Social dhe të Drejtat Pronësore në Kosovë, Agron Beka.

Me këtë rast ata kanë nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi dhe bashkëpunimi ku ndër tjerash parashihet që në komunën e Vitisë të ofrohet ndihmë juridike falas për të gjithë banorët e komunës së Vitisë.

Përndryshe ky projekt është mbështetur nga USAID- Justice Activity./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS