Vitia mbresëlënëse për ushtarët e KFOR-it

Viti – Zyrtarët e KFOR-it, të përfaqësuar nga Rreshter Staab, u njoftuan me projektet dhe problemet e identifikuara nga EVSB, po ashtu u informuan dhe me sfidat e ndryshme që ballafaqohet EVSB, etj.

Takim i përbashkët:KFOR-i, dhe EVSB, arsyeja e këtij takimi ishte përshëndetës, dhe njëkohësisht edhe njoftues, ku gjatë javëve në vijim, pritet të bëhet ndërrimi i këtij formacioni, me formacionin e ri ushtarak.

Koordinatori i EVSB-së, me këtë rast i ka falënderuar drejtuesit e këtij formacioni për kontributin e dhënë në të mirë të qytetarëve Vitias.

Ndërsa është shprehur pro këtij bashkëpunimi me përfaqësuesit e formacionit të ri, që pritët të nisin aktivitetin e ri gjatë javëve në vijim.

Zyrtarët e KFOR-it, të përfaqësuar nga Rreshter Staab, u njoftuan me projektet dhe problemet e identifikuara nga EVSB, po ashtu u informuan dhe me sfidat e ndryshme që ballafaqohet EVSB, etj.

U dakorduam që të vazhdojë bashkëpunimin racional dhe shumë të ndërsjellë në të mirë të sigurisë së qytetarëve tanë, dhe bashkëpunimin e mirë që kemi me PK-në, dhe Institucionet tona Komunale.

Ky takim lamtumirës ka sjellur edhe momente emocioni. EVSB dhe KFOR-i, kanë shpalosur shumë gjëra, duke thënë se jeta përveç sfidave ka dhe anët e mira.
Duke u ndërlidhur me bashkëpunimin, Koordinatori i EVSB-së, për Komunën e Vitisë, ka thënë se ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe me formacionin e ri.

Zyrtarët e KFOR-it, të përfaqësuar nga:Rreshter, STAAB, shprehen falënderimin dhe mirënjohjen për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm që patën me EVSB-në, e Vitisë, përkatësisht me Koordinatorin e EVSB-së, z.Imri Emërllahu, në çështje të ndryshme me dobi e interes për qytetarët.

E sigurova udhëheqësin e KFOR-it, se ne do të jemi në shërbim të këtij bashkëpunimi të ndërsjellët si EVSB, së bashku me Institucionet tona Komunale, por pa dyshim se edhe qytetarët Vitias, me prirje pozitive, janë mirënjohës dhe falënderues ndaj tërë asaj që kanë bërë forcat Amerikane thuhet në njoftimin e koordinatorit të EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS