Vitia dhuron gjak

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Viti – Me moton “ÇDO DHURUES GJAKU ËSHTË NJË HERO”, sot në sheshin e qytetit në Viti është organizuar dhurimi vullnetar i gjakut, nga Qendra e Mjekësisë Familjare në Viti në koordinim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut në Prishtinë.

Me këtë rast, kryetari i komunës, Sokol Haliti, i ka vizituar dhuruesit vullnetarë të gjakut dhe, u shpreh se ky organizim ka një vlerë të veçantë që domosdoshmërisht lidhet drejtpërdrejtë me shpëtim jete.

Mobi Casa

Përndryshe, në këtë aktivitet kanë shprehur interesim për dhurim të gjakut, mbi 20 persona./rajonipress/