Vebih Salihu: Me AKR-në do t`i kthehet shpresa qytetarëve në institucionet publike

Gjilan – AKR në Gjilan themelon Nëndegën në fshatin Shurdhan. Takimin e hapi anëtari i kryesisë, Vehbi Salihu (njëherit shef shtabi zgjedhorë në degë), i cili falënderoj iniciatorët për organizimin e këtij kuvendi të nëndegës.

Vebi Salihu tha se unë ju garantoj se me AKR-në do t`i kthehet shpresa qytetarëve në institucionet publike. “Unë besoj se këto zgjedhje janë përcaktuese për të ardhmen e vendit ku me votën tuaj do të ndani të mirën nga e keqja, programi i AKR-së është i bazuar në zhvillimin ekonomik të vendit”.

Të pranishmit i përshëndeti anëtari i kryesisë, Tefik Ibrahimi duke thënë se nuk ka shqiptar më autoritativ, më të respektuar në botë se Presidenti Behgjet Pacolli të cilin e njeh bota mbarë për mrekullitë e tija të ndërtuara me vite kudo. “Është një njeri që ka dhënë gjithçka për popullin e tij, është koha që ne ta vlerësojmë dhe ta shpërblejmë duke e votuar, sepse e meriton mbështetjen tonë”.

Po ashtu të pranishmit i përshëndeti anëtarja e kryesisë së degës znj.Drita Maliqi.”Ju lutem të punojmë të angazhohemi së bashku për një AKR e cila do ta kthej shpresën për Kosovën, një gjendje të tillë të mjerueshme e ndërron vetëm se vota e qytetarit.

Punimet e kuvendit i hapi sekretari i degës Arianit Ibrahim derisa tha se ndihet i gëzuar që AKR po shtrihet në të gjitha lokalitetet e qytetit në çdo cep, lagje dhe fshatra. “Vizioni i Presidentit Pacolli për zhvillim ekonomik është më i duhuri që t`i kthehet perspektiva e të rinjëve që çdo ditë e më shumë po e braktisin vendin si pasoj e kushteve të rënda për jetë, andaj vota juaj në këto zgjedhje është mase e vlefshme që ti jepni një goditje të fuqishme atyre që e degraduan çdo vlerë të këtij vendi”.

Nga delegatët e pranishëm për kryetar u propozua Ibush Sahiti, dhe morri mbështetjen e plotë, ku u votua me aklamacion, po ashtu u përzgjedh dhe kryesia që do të udhëheqë me këtë nëndegë./rajonipress/

1. Ibush Sahiti Kryetar
2. Shaqir Shabani Nënkryetar
3. Elvi Mehmeti Nënkryetar
4. Abdulla Idrizi Sekretar

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS