UBT

Vazhdon realizimi i projekteve në komunën e Vitisë

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Viti – Në kuadër të projekteve që po zhvillohen në territorin e komunës së Vitisë, sot është shtruar me zhavorr degëzim i rrugës Viti- Pozheran.

Fundamenti

Punimet i ka inspektuar kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor, pasi që këto projekte po realizohen nga buxheti komunal i Vitisë, me qëllim të qasjes dhe qarkullimit sa më të lehtë të qytetarëve vitias./rajonipress/