Eko Higjiena

“Vatra” kërkon llogari nga Mentor Mihovci?

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Në shkurt të vitit 2024, drejtori i Shërbimeve Publike z.Mentor Mihovci, tha se rruga Shyt Mareci do të asfaltohet së shpejti, por që u bënë disa muaj nga ajo kohë dhe ne nuk kemi parë asnjë lëvizje të vetme në këtë drejtim thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

KKGJILAN

“Ne pyesim z. Mihovci përsëri se kur do të asfaltohet kjo rrugë, u bënë njëzet e katër vite që banorët e kësaj lagje janë banorët e vetëm me rrugë të pa asfaltuar” thuhet në reagim./rajonipress/