RCCOLA

“Vatra”, i quan Top Skandal fakturat e komunës për dreka dhe darka

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Vetëm një fakturë, për dreka dhe akomodime zyrtare komuna jonë ka shpenzuar 24.725.40 euro për darka e dreka apo shpenzuar mbi 96 euro në ditë thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Hidromorava

Reagimi i plotë:
Afro njëzet e pesë mijë euro është një shumë ekstrem e madhe.
Nëse llogariten vetëm ditët e vitit 365 ditë i bie që komuna jonë ka shpenzuar për çdo ditë mbi 65 euro, por nëse llogarisim vetëm 5 ditë e pune në javë shumëzuar me 52 javë na dalin 260 ditë pune del që komuna jonë modest ka shpenzuar mbi 96 euro në ditë.