Fundamenti

Valon Rashiti: Alban Hyseni, “meterologu” i dështuar

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Nga Valon Rashiti – Gjatë muajit prill, kryetari i dështuar i Gjilanit Alban Hyseni, krenohej që pas ardhjes në pushtet nuk ka pasur vërshime në qytet. Pra, lëvdohej kinse ka punuar mirë për t’i parandaluar vërshimet. Por, të mërkurën, i ra maska.

Ka mjaftuar veç 30 minuta me ra shi, derisa rrugët e qytetit kanë qenë të pa kalueshme. Megjithatë, manipulimeve, mashtrimeve e kamuflimeve po u vije fundi, sepse Gjilani meriton më shumë dhe më mirë dhe qytetarët e kanë mundësinë që ta përmirësojnë gabimin.

Uji Dea

Zgjedhjet po afrojnë, të mobilizohemi për ta ndëshkuar këtë mashtrues.