Ushtrimet fizike ndihmojnë në menaxhimin e migrenës

Shkaku i sëmundjes së migrenës shumë njerëz mendojnë të ndalojnë jetën e tyre në gjysmë.

Sipas Healthmagazine këta persona duhet të luftojnë me këtë sëmundje, pasi nuk duhet të lejojnë që të humbin çastet më të bukura në jetë.

Kështu preferohet që këta persona të hanë më shumë ushqim pasi ka mundësi të ndalojnë dhimbjet e migrenës.

Pos ushqimit preferohet që ata persona të shkojnë në palestër dhe të bëjnë ushtrime, po ashtu edhe gjatë seksit ka mundësi që këtyre personave të ju ndalen dhimbjet në kokë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS