Urimet përmes Facebook-ut

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Sot të gjithë muslimanët në mbarë botën festojnë festën e madhe të Fiter Bajramit që shënon edhe përfundimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Kjo festë synon që të mbledhë familjarët më shumë se kurrë për të shkëmbyer urimet tek njëri tjetri.

Në pamundësi të urimit të drejtpërdrejtë një ndihmesë të madhe rrjetet sociale kanë dhënë edhe në këtë rast.

Uji Dea

Fytyra të njohura të skenës kosovare përmes Facebook, kanë uruar familjarët, miqtë dhe fansat për këtë ditë të madhe. Urime kanë postuar ,

Argjentina Ramosaj, Arber Zeka,Dafina Zeqiri,Linda Halimi,Elvana Gjata,Teuta Krasniqi,Vesa Luma.