Eko Higjiena

Urime 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas

/ 1 minutë lexim

Vajzat dhe gratë si në Kosovë, si në botë, u shtypën padrejtësisht për kohë shumë të gjatë ka shkruar Selver Xhelili.

Protestat e tyre, lëvizjet feministe dhe ndërgjegjësimi për barazi gjinore ndryshoi mentalitetin shtypës për gratë.

Prandaj, duhet të punojmë të gjithë për çdo ditë, për barazi gjinore, për përfshirjen e grave në vendimmarrje dhe për të promovuar barazinë në çdo fushë.

Uji Dea

Urime 8 Marsi, çdo vajze e grua, duke çmuar kontributin e tyre të vazhdueshëm në përparimin e Kosovës!

Urojmë që barazia gjinore të jetë për 365 ditë për çdo vit, e jo vetëm për 8 Mars!