Mobi Casa

Thaçi : Rruga e kombit deri në Medvegjë

/ 1 minutë lexim

Kryeministri i Republikës së Kosovës, HashimThaçi ka thënë se rruga e kombit do të shkoj deri në Medvegjë. Ai duke ju drejtuar të pranishmëve në Konventën e PDK-së, ka thënë se autostrada e filluar nga Vërmica në kufi me Shqipërinë, do të vazhdoj deri në Besi për të përshkruar tërë Gollakun dhe do të lidhet me Medvegjën,transmeton medvegja.net.

Më tej kryeministri Thaçi tha se do të vazhdojnë punimet në rrugët magjistrale, duke i vënë theks të veçantë magjistrales Prishtinë-Podujevë.

ArKatana

Vlen të ceket se gjatë Kongresit të VI -të të Partisë Demokratike të Kosovës, kryeministri Thaçi ka folur edhe për bashkimin kombëtar shqiptar.,,Bashkimin kombëtar e kanë vulosur dëshmorët e kombit dhe bashkimi do të ndodh në familjen Evropiane ”ka përfunduar Thaçi./Medvegja.net/