Thaçi: Qeveria e gatshme për reforma

Kryeministri Hashim Thaçi është zotuar sot para zyrtarëve të Komisionit Evropian për dialogun e liberalizimit të vizave se qeveria është e gatshme të ndërmarr të gjitha reformat e nevojshme për përmirësimin e jetës së qytetareve të Kosovës, të kontribuojë në përafrimin e Kosovës me BE, si dhe do të mundësojë lëvizje të lirë dhe pa viza për qytetarët e vendit.

Thaçi për përmbushjen e këtyre kritereve, kërkoi përkrahje nga zyrtarët e Komisionit Evropian dhe EULEX-i, raporton RTK.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS