Tetë aktakuza të ngritura për vjedhje pylli, vjedhje të shërbimeve dhe shkaktim i rrezikut të përgjithshëm

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër tetë (8) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Aktakuzat:

Prokuroria Themelore ne Gjilan, ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër tetë (8) personave, për vepra të ndryshme penale.
Gjashtë (6) aktakuza kundër gashtë (6) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e Shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Vjedhja e pyllit”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak veprës penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS