Fundamenti

Tërpeza edhe me një rrugë të asfaltuar

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Viti – Në fshatin Tërpezë të komunës së Vitisë, sot është asfaltuar rruga “Muharrem Bajrami”.

Me këtë rast, kryetari i komunës Sokol Haliti bashkë me banorët, kanë inspektuar punimet e kësaj rruge.

Mobi Casa

Asfaltimi i kësaj rruge është mirëpritur nga banorët e këtij lokaliteti, e cila do t’ iu mundësojë qarkullim më të lehtë.

Ata kanë shprehë falënderime për Institucionet komunale, konkretisht kryetarin Sokol Haliti, i cili po realizon ato që ka premtuar për investime në rregullimin e infrastrukturës, për një jetë më të mirë për qytetarët e Tërpezës dhe të komunës së Vitisë në përgjithësi./rajonipress/