Mobi Casa

Surdulli: Viti 2012, vit i sfidave dhe i sukseseve të mëdha

/ 2 minuta lexim
RCCOLA

Gjilan – Shaip Surdulli ka thënë se e kanë përmbyllur edhe një vit në rrugëtimin e përbashkët për krijimin e kushteve më të mira për të gjithë qytetarët e komunës. Ky vit ishte një vit i sfidave, përpjekjeve dhe sukseseve të mëdha ka thënë ai.

Kreu i Kamenicës Shaip Surdulli duke uruar të gjithë qytetarët e Kamenicës për përkrahje e mbështetje në vitin 2012 ka thënë se qytetarët janë faktori kyç dhe kryesor që ne gjatë këtij viti kemi arritur të realizojmë synimet tonë. “Së bashku me qytetarët e Kamenicës po e përmbyllim edhe një vit në rrugëtimin tonë të përbashkët për krijimin e kushteve më të mira për të gjithë qytetarët e komunës. Ky vit ishte një vit i sfidave, përpjekjeve dhe sukseseve të mëdha” ka përkujtuar Surdulli.

Uji Dea

Surdulli ka thënë se projektet e realizuara i anë aprovuar bashkërisht.” E dimë që keni nevojë edhe për projekte të tjera, dhe ne do të angazhohemi që t’i realizojmë ato brenda mundësive tona buxhetore. Ju qytetarë mund të ndihmoni shumë në realizimin e projekteve që i keni propozuar, duke e paguar tatim në pronë, ku mjetet e juaja ju kthehen me projekte të realizuara” ka shtuar Surdulli i cili ka shtuar se viti 2012 ishte i begatshme sepse në Kamenicës janë ndërtuar rrugë, shkolla, kanalizime, trotuare, shkolla, e shumë projekte tjera që janë përkrahur e ndihmuar edhe nga ndërkombëtarët./rajonipress/