Surdulli ka një porosi për Jakup Krasniqin

Gjilan – Siguria kombëtare rrezikohet vetëm atëherë kur shtetin e udhëheqin njerëz të padijshëm dhe njerëz që e kontestojnë pavarësinë e Kosovës ka thënë Shaip Surdulli si përgjigje ndaj deklaratave të Jakup Krasniqit.

Postimi i Shaip Surdullit

Kosova ka nevojë të udhëhiqet me njerëz të kualifikuar, të ndershëm e punëtor. Ekipa e Lidhjes Demokratike të Kosovës është e pasur me vlera akademike dhe politike.
Të bashkohemi drejt fitores dhe drejt Evropës ka shkruar Shaip Surdulli.

Siguria kombëtare rrezikohet vetëm atëherë kur shtetin e udhëheqin njerëz të padijshëm dhe njerëz që e kontestojnë pavarësinë e Kosovës ka thënë Shaip Surdulli si përgjigje ndaj deklaratave të Jakup Krasniqit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS