Sovrani ka folur dhe ka përcaktuar rregullat e demokracisë për qeverisjen e vendit përmes votës

Nga Arbër Ismajli – Deformimin e vullnetit qytetarë mund ta bëjnë vetëm ata që pushteti u duhet mbulesë për mos gatishmëri për përballjen me problemet e mëdha të shoqërisë.

Klasa politike që nuk është e zonja të mbajë hapin e kërkesave të shoqërisë merr ndëshkimin qytetarë përgjithmonë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS