Sokol Haliti uron për festën e Kurban Bajramit

Viti – Kjo festë e çmuar e Kurban Bajramit është simbol i vlerave njerëzorë që përçon mesazhin e paqes, tolerancës dhe solidaritetit në mes të njerëzve dhe në veçanti të mbështetjes se njerëzve në nevojë përmes veprave humane thuhet në urimin e Sokol Halitit.

Të dashur qytetarë

Të nderuar besimtarë myslimanë

Kjo festë e çmuar e Kurban Bajramit është simbol i vlerave njerëzorë që përçon mesazhin e paqes, tolerancës dhe solidaritetit në mes të njerëzve dhe në veçanti të mbështetjes se njerëzve në nevojë përmes veprave humane.

Në prag të kësaj feste të çmuar dua të ju urojë besimtarëve myslimanë festën në fjalë në veçanti bashkatdhetarëve tanë të cilët gjenden kësaj radhe në pushime pranë familjes, natyrisht ky urim është edhe për të gjithë ata që sot nuk janë në vendlindjen e tyre të dashur.

Gëzuar festa e Kurban Bajramit!
Sinqerisht

Sokol Haliti

Kryetari i komunës së Vitisë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS