Sokol Haliti takohet me aktivistet e Pozheranit

Viti – Së bashku me kandidatët tonë për këshilltar komunal Majlinda Ostrogllava dhe Ilir Zuka në listën e LDK-së, sot takuam gratë e Pozheranit.

Bashkëbiseduam për projektet e ardhshme si dhe për çështje tjera gjinore, të cilat do të vazhdojmë t’i trajtojmë me respekt e kujdes.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS