Sokol Haliti shpalos projektet e shumta dhe investimet në Drobesh

Viti – Gjatë takimit me banorët e fshatit Drobesh, biseduam për investimet që janë bërë dhe shpalosa projektet që do t’i realizojmë gjatë mandatit të ri ka shkruar Sokol Haliti.

Gjithashtu prezantova edhe kandidatët për Asamblenë Komunale Isak Berisha dhe Zejnepe Osmani që vijnë nga ky lokalitet!
Faleminderit Drobesh për mikpritje!
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS