Sokol Haliti: Ramnishta po transformohet në një vendbanim dinamik

Ditën e përmbyllëm në fshatin Ramnishtë, aty ku takohen vlerat njerëzore dhe biznese të suksesshme ka shkruar Sokol Haliti.

U mirëpritëm nga familja Avdiu, te kandidatja jonë për këshilltare komunale, Marigona Avdiu.
Bashkëbiseduam për tema të ndryshme dhe për mundësitë e përmirësimit të jetës së banorëve të këtushëm.
U zotova se përkushtimi ynë do të vazhdojë edhe në mandatin e ri qeverisës.
Faleminderit për përkrahjen!
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS