Sokol Haliti pritet ngrohtësisht nga banorët e Goshicës

Viti – Sokol Haliti ka vazhduar serinë e takimeve me banorë të fshatrave të Vitisë duke i dëgjuar ata për hallet dhe preokupimet e tyre që i kanë. Haliti është pritur ngrohtësisht në këtë fshat.

“Ngrohtësisht me qytetarët e Goshicës. Faleminderit për mikpritje” kështu ka shkruar Sokol Haliti në rrjetet sociale, derisa ka falënderuar banorët të cilët kanë shprehur interesim dhe përkrahje për Sokol Halitin.

“I dëgjova me kujdes hallet dhe preokupimet e tyre sepse ne e kemi edhe obligim që të kujdesemi për mirëqenin e tyre dhe kështu do të jetë gjithmonë duke qëndruar afër tyre dhe afër halleve të tyre që kanë. U prita ngrohtësisht dhe kjo më jep edhe më shumë motiv” ka shkruar Haliti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS