Sokol Haliti merr përkrahje të madhe në Radivojc, Devajë dhe Debëlle

Viti – Radivojci dhe Devaja përkrahin fuqishëm vizionin tonë për Vitinë e Re!
Nuk do të mungojë edhe në mandatin e ri përkrahja për këta banorë të vyeshëm dhe punëtorë ka shkruar Sokol Haliti.

I shoqëruar nga kandidatet Arta Ajeti dhe Marigona Avdiu takuam banorët e lagjes së Debelldehut në Viti në konakun e Fazli Nezirit.
Të gjithë së bashku do t’a ndërtojmë Vitinë Evropiane.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS