Sokol Haliti: Goshica gjithnjë e më atraktive

Goshica po zhvillohet e po bëhet gjithnjë e më atraktive. Infrastruktura po kompletohet gradualisht. Kjo na shton vullnetin dhe entuziazmin që të vazhdojmë përkushtimin tonë për këtë fshat simpatik ka shkruar Sokol Haliti.

Bashkëpunimi i shkëlqyeshëm me banorët e Goshicës është garanca më e mirë për këtë.
Me ta biseduam sonte për projektet e reja, bashkë me kandidatin për këshilltar komunal, nga ky fshat, afaristin Ali Bajrami, me numër 5 në listën e LDK-së.
Suksese Goshica!
I juaji S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS