UBT

Sokol Haliti fiton edhe një mandat katër vjeçar në krye të LDK-së në Viti

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Viti – Të nderuar delegatë të kuvendit të X-të të degës së LDK-së në Viti, ju faleminderit për besimin e dhënë që edhe në mandatin e ri 4 vjeçar t’i prijë degës së LDK-së në Viti ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Të nderuar delegatë të kuvendit të X-të të degës së LDK-së në Viti, ju faleminderit për besimin e dhënë që edhe në mandatin e ri 4 vjeçar t’i prijë degës së LDK-së në Viti.

Uji Dea

Faleminderit kryetar Abdixhiku për besim dhe përkrahje.

Faleminderit edhe aktivistëve dhe anëtarëve tjerë të LDK-së për përkrahjen e vazhdueshme gjatë tërë këtyre viteve.