Shumë fshatra të Vitisë dhe Kamenicës do të mbesin pa energji elektrike

Gjilan – Sipas njoftimit të KEDS-it më 18 nëntor 2017 do të ketë ndërprerje të energjisë në disa fshatra të komunës së Vitisë dhe Kamenicës për shkak të ndërrimit të shtyllave të tensionit të lartë.

Njoftimi i KEDS-it

Më 18.11.2017 në NS 35/10 kV Kllokoti do të ndërprehet: Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 121 Pompa(Zejna), TS 122 Pirraj, TS 123 Ramajt, TS 124 Zukajt, TS 125 Kulla, TS 126 Alidemët, TS 127 Alidemët, TS.147 P(Shtëpia Private), TS.148 Gurthysi (Qerimi), TS.149 Pompa, TS 150 Pozhoran, TS151 Novosella, TS.152 TS e fundit, TS153 Ramjan (Imria) 154 Ramjan, P.(Zahir) Ts.155 Ramjan (Xhamija), TS 156 Ramjan (Shkolla,) TS 157 Mulliri, TS 158, TS i ri Zukajt Pozhoran, TS.160 TS Pirrajt Pozhoran, TS.159, TS Pozhoran Dalja e Reja, TS 162 dhe TSSH Fusha e Sportit. Arsyeja e ndërprerjes: Ndërtimi i TS 400kVA në fshatin Pozhoran.

Më 20.11.2017 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet: Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan. Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS