Shtatë aktakuza të ngritura në Anamoravë, të pranishme dhuna në familje, fajdeja, detyrimi dhe kanosja

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të Prokurorit ka ndaluar një (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur dy(2) kërkesa për paraburgim dhe ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër shtatë (7) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Departamenti i Përgjithshëm, ka ndaluar nj (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se i njëjtit ka kryer veprat penale “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuar” dhe “Mospërfillja e Gjykatës”.

Departamenti i Përgjithshëm, ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se një (1) person ka kryer veprën penale “Dhunë në familje”.

Departamenti për krime të rënda, ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se tre (3) persona kanë kryer veprat penale “Fajdeja”, “Detyrimi” dhe “Kanosja”.

Aktakuzat:
Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër shtatë (7) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kanosja”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna Familje”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Sulmi”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS