Shtatë aktakuza të ngritura kundër 10 personave

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person, si dhe ka ngritur shtatë (7) aktakuza kundër dhjetë (10) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar një (1) person, për shkak të veprës penale “Pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur shtatë (7) aktakuza kundër dhjetë (10) personave për vepra të ndryshme penale.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Heqja apo dëmtimi i vulave zyrtare ose i shenjave”
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personi për shkak të veprës penale “ Vjedhje pylli”
Një (1) aktakuzë me urdhër ndëshkimor kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Uzurpimi i paligjshëm i pronës së paluajtshme”
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhje e rëndë”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS