Shtatë aktakuza të ngritura, hetohen dukuritë që lidhen me degradimin e integritetit seksual

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit me urdhër të prokurorit ka bërë tri (3) kërkesa për caktimin e paraburgimit për tre (3) persona.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë tri (3) kërkesa për caktimin e paraburgimit për tre (3) persona. Një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit për (1) person për shkak të veprës penale “Degradimi i integritetit seksual”, një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit për një (1) person për shkak të veprës penale “Sulmi ndaj personit zyrtar”, si dhe një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit për (1) person, për shkak të veprës penale “Kanosja”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Sulmi”;
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Lëndimi i lehtë trupor”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kanosja”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna ne Familje”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vjedhja“./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS