Shqyrtohen kërkesat e lagjes “Malësia”

Gjilan – Banorët e lagjes “Malësia” i është drejtuar komitetit për komunitete për ta ndihmuar në realizmin e projekti të tyre që është jetik.

Komiteti për Komunitete ka mbajtur mbledhjen e saj të radhës ku ka shqyrtuar kërkesën dhe propozimet e lagjes “Malësia”

Banorët e lagjes “Malësia” i është drejtuar komitetit për komunitete për ta ndihmuar në realizmin e projekti të tyre që është jetik.. Kërkesa e këshillit lokal të lagjes “Malësia” ka të bëjë me ndihmën në realizimin e projektit Prroi i Grizimes, që përfshihet prej urës së “vogël”, “te prroni” te “Krivaqët” deri te trafostacioni në lagjen “Malësia”.

Ata kanë të përgatitur projektin, i cili është shumë i rëndësishëm, sepse rruga kryesore në atë lagje është pa trotuar, dhe që këmbësorët janë në rrezik permanent, gjithashtu në atë pjesë të lagjes jeton një numër i konsideruar i banorëve shqiptarë dhe serb, dhe që sidomos gjatë stinës së dimrit ky kalim është shumë i rëndësishëm tha Zhivojin Millkoviq.

Kjo kërkesë-propozim është miratuar dhe proceduar në shqyrtim të mëtejmë për në seancën e Kuvendit. Kryesuesi i komitetit për Komunitete Zhivojin Milkoviq informoi anëtarët e komitetit për Komunitete se anëtarët e komitetit për Komunitete të Gjilanit do të vizitojnë komunën e Kamenicës në muajin Korrik dhe do të prezantojnë në mbledhje të përbashkët të këtij komiteti. /rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS