Hidromorava

Shemsedin Elezi jep një lajm të madh për fshatrat e Karadakut

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Të mërkurën po fillojnë punimet në infrastrukturë në komunën e Gjilanit. Selishta po bëhet me asfalt, pasiqë kompania “TALI” ka sjellur makinerinë e saj. Rrugët e tenderuara të Zhegrës sipas shefit të kompanisë “ZUKA”, Muhadin Zuka fillojnë pas 10 dite për shkak të servisimit të bazës së asfaltit ka thënë Shemsedin Elezi.

Shemsedin Elezi këshilltar komunal nga radhët e LDK-së pothuajse është i vetmi këshilltar që informon dhe kontakton me bazën e tij.

Fundamenti

Elezi të mërkurën ka dhënë një lajm të madh për fshatrat e Karadakut. Sipas tij shumë shpejt pritet të fillojnë punimet në Selishtë, Çelik, Pidiq dhe shumë vendbanime tjera. “Projektet tjera të reja do të realizohen sipas dinamikës dhe programit të paraparë nga kryetari Lutfi Haziri” ka shkruar Elezi./rajonipress/