KKVITI

Ryshfet, falsifikim dhe keqpërdorim i detyrës

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Shtatë persona akuzohen për rastin e ngujimit të 1.650 persona në aeroportin e Prishtinës.

Dhe garancia bankare e detyruar për kompanitë ajrore nuk u pagua asnjëherë, shkruan gazeta “Kosova Sot”.

KKGJILAN

Nexhat Bela dhe Ismajl Berisha, zyrtarë në Ministrinë e Transportit – punonjës të Departamentit të Aviacionit Civil; Besnik Mustafa, Seladin Ujkani dhe Shefqet Qerkini, zyrtarë të Bankës për Biznes, si dhe Hamzi Rahimi, Sibush Haziri, përfaqësues të agjencive të fluturimit, akuzohen se kaba lidhje me rastin e ngujimit të 1.650 udhtarëve në Aeroportin e Prishtinës në pritje për t’u nisur drejt Gjermanisë./Indeksonline/