Reparti i diagnostifikimit të sëmundjeve në Kamenicë po bëhet një nga repartet më të avancuara në Kosovë

Kamenicë – Vazhdojmë me një super lajm. Reparti i diagnostifikimit të sëmundjeve në Kamenicë po bëhet një nga repartet më të avancuara në Kosovë ka shkruar Kadri Rahimaj.

“Pas rentgenit e mamogramit modern, si dhe angazhimit të radiologut, tani kemi arritur të sigurojmë si donacion edhe Ultrazërin 4D (digjital) dhe pajisje të tjera të rëndësishme për diagnostifikim. Ultrazërin modern dhe pajisjet e tjera, i kemi donacion nga Kompania “Medica” ndaj të cilëve jemi përjetësisht falënderues” ka shkruar Rahimaj./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS