Fundamenti

Rektori Rugova pro mbajtjes së zgjedhjeve në UP

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Mujë Rugova, është shprehur pro mbajtjes së zgjedhjeve të përgjithshme në UP, duke përfshirë edhe ato studentore.

Kjo u bë e ditur pas takimit të Senatit të UP-së. Këshilltarja e rektorit, Ferdane Loçari, tha se rektorit Rugova, dhe anëtarët e Senatit të UP-së, i kërkuan Ministrisë së Arsimit, që ta procedojë Udhëzimin Administrativ për Mbajtjen e Zgjidhjeve të Gjithëmbarshme në UP, duke i përfshi edhe ato studentore.

Hidromorava

Ky reagim i rektorit dhe anëtarëve të senatit vjen pas presionit të organizatave studentore të cilat kërkojnë mbajtjen sa më parë të zgjedhjeve në UP. /rtk