Reagon Arbëri i vërtetë

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

E nderuar redaksi,

Ju drejtohem me këtë shkrim për arsye se, dikush po shfrytëzon emrin dhe mbiemrin tim (Arber Ibrahimi) nëpër opinione, intervista dhe shkrime të tjera, duke shtuar në indeks edhe foton time.

Me vije keq që ju drejtohem në këtë mënyre, por jam i detyruar të reagoj në adresën tuaj, meqë ai/ajo gjithnjë shkruan në këto adresa (e ndoshta edhe më shumë).

Në fakt ai drejton kritika ndaj pushtetit komunal në Bujanoc, që mua s’më pengon aspak nëse dikush kritikon pushtetin aktual apo atë të kaluar, por le të jet prej vërteti ai/ajo, që ka emrin dhe mbiemrin e vet.

Uji Dea

Prandaj ju lutem shumë të kuptoni se, nëse vije në adresën tuaj ndonjë shkrim nga e-mail adresa: [email protected], unë nuk qëndroj prapa këtij emaili dhe aq më pak prapa ndonjë shkrimi që vije nga ajo adrese.

Ju faleminderit për mirëkuptim,
Sinqerisht i juaji,

Arber Ibrahimi
[email protected]