Reagon Alban Hyseni: Vazhdojmë të qeverisim drejt, për çfarë edhe jemi zotuar para jush

Gjilan – Disa ankesa janë të mjaftueshme për të ngjallë dyshimin se një proces nuk po shkon siç duhet, andaj konkursi për rekrutim të mësimdhënësve në Drejtorinë Komunale të Arsimit anulohet dhe kthehet në pikën zero, duke ju mundësuar të gjithë aplikuesve vlerësim të drejtë ka shkruar Alban Hyseni.

Postimi i plotë i Alban Hysenit:

Se parimet nuk i shkelim e kemi përcjellë mesazhin disa herë.
Të vendosur jemi në qëndrimet tona se shpresa e qytetarëve për ndryshim nuk do të mbytet për aq kohë sa ne drejtojmë institucionet.
Ju garantojmë për këtë.
Disa ankesa janë të mjaftueshme për të ngjallë dyshimin se një proces nuk po shkon siç duhet, andaj konkursi për rekrutim të mësimdhënësve në Drejtorinë Komunale të Arsimit anulohet dhe kthehet në pikën zero, duke ju mundësuar të gjithë aplikuesve vlerësim të drejtë.
Barazia dhe drejtësia janë dy parimet që përcjellin punën tonë, dhe nga të cilat nuk ndahemi.
Vazhdojmë të qeverisim drejt, për çfarë edhe jemi zotuar para jush.
Ndryshim.
Ndershmëri.
Profesionalizëm.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS