Rahimaj: Zbatimi i orarit të punës dhe kryerja e detyrave janë normë në qeverisjen tonë?

Kamenicë – Për shkak të vërejtjeve të vazhdueshme të adresuara nga unë, por edhe nga pjesëtarë të tjerë të stafit tim, ankesave të qytetarëve, mosrespektimit të orarit të punës dhe mungesës së angazhimit në sektorin përkatës, sot lirohet nga detyra drejtoresha e Drejtorisë së Administratës së Përgjithshme, Merita Agaj ka shkruar Kadri Rahimaj.

“E kemi thënë që nga fillimi i qeverisjes, nuk do të lejojmë thyerje të rregullave në vendin e punës dhe mungesë angazhimi. Zbatimi i orarit të punës dhe kryerja e detyrave janë normë në qeverisjen tonë” ka shkruar kreu i Kamenicës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS