Fidanishtja

Rahimaj viziton shkollat e komunitetit serb në Berivojcë dhe Srezovc

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Kam vizituar nga afër shkollën e komunitetit serb “Desanka Maksimovic” në fshatin Berivojcë, për të parë nga afër investimet që po bëjmë pa dallim në digjitalizim të procesit mësimor ka shkruar Kadri Rahimaj.

Uji Dea

“Njëjtë kemi vepruar edhe me shkollën “Brastvo” në fshatin Srezovc.Jemi këtu për t’i shërbyer të gjithëve pa asnjë dallim! Digjitalizimi veç se ka filluar, na pritni” ka shkruar Rahimaj./rajonipress/