Rahimaj tregon për asfaltimin e 27 rrugëve në Komunën e Kamenicës

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – 438,827.45€ është vlera e investimit në shtrimin e 27 rrugëve në Komunën e Kamenicës, projekt ky që do të fillojë sot ka shkruar Kadri Rahimaj.

“Vjollca, Mërgimja, Blerandi e Aridoni janë super inxhinierët e rinj, që do të kujdesen për proceset dhe mbarëvajtjen e projektit. Punët e mira nuk kanë të ndalur” ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/