RCCOLA

Rahimaj takohet me shefen e UNMIK-ut, flasin për shumë fusha bashkëpunimi

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Vizita e saj ishte e karakterit njoftues dhe bashkëpunues në të gjitha fushat përfshirë këtu edhe digjitalizimin e sistemit arsimor ka shkruar Kadri Rahimaj.

Pata kënaqësinë që sot të pres në takim shefen e UNMIK-ut, znj.Caroline Ziadeh së bashku me përfaqësues të tjerë.

Fidanishtja

Vizita e saj ishte e karakterit njoftues dhe bashkëpunues në të gjitha fushat përfshirë këtu edhe digjitalizimin e sistemit arsimor.

Pjesë e agjendës së znj.Ziadeh ishte edhe vizita në tregun multietnik.
Ajo përshëndeti faktin e jetesës ndëretnike në Kamenicë, dhe tha se kjo është njëra nga vlerat kryesore që rrit sigurinë dhe mirëqenien e të gjithë banorëve, duke u bërë kështu shembull për vendin, rajonin e më gjerë./rajonipress/