Rahimaj pret në takim përfaqësues të organizatës “Peace Corps Kosovo”

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, sot ka pritur në takim drejtoreshën e organizatës Peace Corps Kosovo, Carolyne Siganda.

Rrjeti i vullnetarëve të Peace Corps është i shtrirë nëpër shumë vende të botës, duke përfshirë edhe Kosovën. Për tetë vite radhazi, Komuna e Kamenicës ka qenë nikoqire e vullnetarëve, bashkëpunim ky që do të vazhdojë edhe më tutje.

“Në shtator të këtij viti, do të presim edhe vullnetarët e parë, pas më shumë se dy vitesh ndërprerje të këtij programi, për shkak të situatës pandemike”-tha Rahimaj.

Kryetari Rahimaj, ka ofruar bashkëpunim të plotë, duke thënë se për Komunën e Kamenicës është me rëndësi shkëmbimi i eksperiencave dhe përvojave me vullnetarët./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS