RCCOLA

Rahimaj pret në takim përfaqësues nga KQZ

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj bashkë me Shefin e Kabinetit Vaxhid Rexhepaj kanë pritur sot në takim përfaqësues nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Sami Kurteshi, Haki Krasniqi, Agim Kastrati dhe Gordana Laban.

Ata kanë diskutuar rreth mbështetjes e cila duhet dhënë për instancat lokale të KQZ-së nga ana e Komunës së Kamenicës përgjatë periudhës së zgjedhjeve por edhe pas saj.

ARKATANA

Në mes të Komunës së Kamenicës dhe Komisionit Qendror të Zgjedhjeve pritet që të nënshkruhet edhe një marrëveshje bashkëpunimi e cila konkretizon bashkëpunimin ndërinstitucional./rajonipress/