RCCOLA

Rahimaj: Përmirësim dhe infrastrukturë të përshtatshme për të gjithë

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Bashkë me Ministrin e Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës z.Liburn Aliu dhe zv.Ministrin Hysen Durmishi, kemi inspektuar punimet që po zhvillohen për shtrimin e rrugëve “Ramadan Kallaba” e “Banimi i ri” në Roganë. Ky projekt kap vlerën 135,000 euro, me gjatësi rrugore prej 1,7 km.

UBT

Këto dy rrugë parashihet që të përfundojnë këtë vit.
Kur punohet me zell e përkushtim nga të dyja nivelet, nuk ka se si të mungojë ngritja e mirëqenies së qytetarëve.
Punët e mira nuk kanë të ndalur ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/